Search
× Search

Ομιλίες - Διαλέξεις

2006 - Δραστηριότητες της Προέδρου της Βουλής στο εσωτερικό
/ Κατηγορίες: Ομιλίες - Διαλέξεις

2006 - Δραστηριότητες της Προέδρου της Βουλής στο εσωτερικό

8.1: Δήλωση της Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του Λέοντα Καραπαναγιώτη, εκδότη της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» (ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογία του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής).

9.1: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιαπωνίας κ. Yohei Kono.

18.1: Η Πρόεδρος της Βουλής στην κοπή πίτας της ΄Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.

27.1: Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Βόλφγκανγκ Σούλτχαϊς.

29.1: Κοπή πίτας, παρουσία της Προέδρου της Βουλής, της ΄Ενωσης πρώην Βουλευτών και Ευρωβουλευτών στο Εντευκτήριο της Βουλής.

2.2: Χαιρετισμός της Προέδρου της Βουλής στο συνέδριο «Αρχεία, Βιβλιοθήκες και Δίκαιο στην Κοινωνία της Πληροφορίας».

7.2: Τριήμερη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Rene van der Linden στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής.

9.2: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Rene van der Linden.

11.2: Η Πρόεδρος της Βουλής στην Ετήσια Συνέλευση της ΄Ενωσης Διοικητικών Δικαστών, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

12.2: Η Πρόεδρος της Βουλής στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Χαριλάου Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

13.2: Στην Πρόεδρο της Βουλής οι νέοι Πρέσβεις της Τυνησίας, της Αιγύπτου και του Κουβέϊτ κ.κ. Naceur Mestiri, Ηamdi Loza και Khaled Mutlaq Al Duwailah αντίστοιχα.

14.2: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Moshe Katsav.

17.2: Στην Πρόεδρο της Βουλής οι Πρέσβεις της Γεωργίας και του Παναμά κ.κ. Zviad Chumburidze και Antonio Fotis Taquis Hernandez αντίστοιχα.

22.2: Επίδοση της Ετήσιας Έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδας για τη Νομισματική Πολιτική 2005-6 από τον Διοικητή της Τράπεζας κ. Νίκο Γκαργκάνα.

22.2: Η Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε αντιπροσωπεία Κυπρίων βουλευτών από την Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

28.2: Ο Πρέσβης της Κούβας κ. Hermes Herrera Hernandez.

28.2: Η Πρόεδρος της Βουλής στην τηλεόραση της ΕΤ1, για τον τηλεμαραθώνιο του Πολιτιστικού Διαβαλκανικού Φορέα «Η Χάρτα του Ρήγα», με στόχο την ενημέρωση του ελληνικού κοινού για την ανάγκη ενίσχυσης των ελληνικών σπουδών στο εξωτερικό.

2.3: Στην Πρόεδρο της Βουλής ο νέος Γραμματέας της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Ζαγορίτης.

6.3: Η ταινία Tsotsi που κέρδισε το Βραβείο Ανθρωπίνων Αξιών της Βουλής των Ελλήνων στο 46ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, βραβεύτηκε με το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας στην 78η απονομή.

7.3: Δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής μετά τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου.

8.3: Μήνυμα της Προέδρου για την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

9.3: Η Πρόεδρος της Βουλής στο Συνέδριο με θέμα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ).

14.3: Χαιρετισμός της Προέδρου στην εκδήλωση «Οι γυναίκες στα κέντρα λήψης πολιτικών αποφάσεων» που διοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Ισότητας και Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

15.3: Δήλωση της Προέδρου για τον θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού Γεωργίου Ράλλη.

16.3: Διμερείς συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Μολδαβίας κ. Marian Lupu, τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Βοσνίας-Ερζεγοβίνης κ. Nikola Spiric, την Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Αλβανίας κα Josefina Topalli και τον Αντιπρόεδρο της π. Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας κ. Slobodan Najdovski στο πλαίσιο των εργασιών της 5ης Διάσκεψης Προέδρων Κοινοβουλίων των χωρών της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης.

17.3: Η Πρόεδρος της Βουλής κήρυξε στην Αίθουσα Γερουσίας την έναρξη των εργασιών της 5ης Διάσκεψης Προέδρων Κοινοβουλίων των χωρών της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης.

24.3: Συνάντηση της Προέδρου με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΄Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων Ε.Ι.Η.Ε.Ε.), με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Κωνσταντίνο Ασλάνογλου.

30.3: Τελετή απονομής βραβείων, διακρίσεων και επαίνων στο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών.

31.3: Επίδοση της Ετήσιας ΄Εκθεσης 2005 του Συνήγορου του Πολίτη στην Πρόεδρο της Βουλής από τον Πρόεδρο κ. Καμίνη.

4.4: Η Πρόεδρος της Βουλής στην 21η απονομή βραβείων σε μαθητικά έντυπα του Ιδρύματος Μπότση.

6.4: Εγκαίνια των νέων γραφείων της ΄Ενωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών.

11.4: Η Πρόεδρος της Βουλής τιμήθηκε με το βραβείο «Περικλής» της Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ, ως κορυφαία εκπρόσωπος του ελληνισμού, στα πλαίσια του Ελληνο-αμερικανικού Φόρουμ 2006.

11.4: Εκδήλωση προς τιμήν των βραβευθέντων με τα Κρατικά Λογοτεχνικά Βραβεία 2005 στο Εντευκτήριο.

17.4: Επίδοση της Έκθεσης Πεπραγμένων 2005 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης από τον Πρόεδρο της ανεξάρτητης διοικητικής αρχής κ. Ιωάννη Λασκαρίδη.

11.5: Η Πρόεδρος της Βουλής κήρυξε την έναρξη της ημερίδας του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων με θέμα «Μορφές βίας κατά παιδιών και γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία».

17.5: Η Πρόεδρος της Βουλής παρουσίασε το βιβλίο της πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Βιργινίας Τσουδερού με τίτλο «Όταν πέφτουν οι τοίχοι-Αναδρομές στον αγώνα για την ισότητα και τη δημοκρατία», στη Στοά του Βιβλίου.

21.5: Χαιρετισμός της Προέδρου της Βουλής στην εορταστική εκδήλωση για τα 110 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της Γερμανικής Σχολής Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής.

23.5: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Wu Bangguo.

23.5: Χαιρετισμός της Προέδρου της Βουλής στην έναρξη των εργασιών του Ελληνοκινεζικού Οικονομικού και Εμπορικού Φόρουμ στο Ιntercontinental.

24.5: Η Πρόεδρος της Βουλής στη Συνδιάσκεψη με θέμα την «Προστασία των κακοποιημένων γυναικών με έμφαση στις γυναίκες που λιθοβολούνται» που διοργάνωσε το Ίδρυμα για την Ανεξιθρησκία στο Ξεν. «Μ. Βρεταννία».

24.5: Η Πρόεδρος της Βουλής απονέμει το χρυσό μετάλλιο της Βουλής στην Α.Μ. τη Βασίλισσα της Δανίας Margrethe II.

25.5: Επίδοση από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή της ετήσιας ΄Εκθεσης του Σώματος για το 2005.

25.5: Την εισηγητική έκθεση στην πρόταση της Ν.Δ. για την Αναθεώρηση του Συντάγματος (βάσει του άρθρου 110 του Συντάγματος και του 119 του Κανονισμού της Βουλής κατέθεσε στην Πρόεδρο της Βουλής ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Απόστολος Σταύρου.

26.5: Η Πρόεδρος της Βουλής στη Γιορτή Βιβλίου με θέμα «Ελλάδα-Αίγυπτος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών», που διοργανώνει για 29η χρονιά ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.) στη Δ. Αρεοπαγίτου.

1.6: Τελετή για τη συμφωνία παράδοσης στη Βουλή των Ελλήνων αντίγραφου του αρχείου της Ελληνικής Υπηρεσίας του ΒΒC την Τρίτη 6.6.06 στο Περιστύλιο της Βουλής.

6.6: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τη Γενική Κυβερνήτη της Νέας Ζηλανδίας κα Dame Silvia Cartwright στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στην Ελλάδα.

6.6: Τελετή παράδοσης του αντίγραφου των αρχείων της Ελληνικής Υπηρεσίας του ΒΒC στη Βουλή των Ελλήνων.

7.6: Τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης του εκπαιδευτικού προγράμματος της Βουλής των Εφήβων για τη φετινή περίοδο, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα των μαθητών που θα συμμετάσχουν στη ΙΑ΄ Σύνοδό της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Βουλής.

13.6: Η Πρόεδρος της Βουλής επισκέφθηκε το περίπτερο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με καρκίνο «Η Πίστη» στην Πλατεία Συντάγματος. Στην συνέχει επισκέφθηκε την κινητή μονάδα αιμοδοσίας, όπου γίνεται και λήψη αίματος για εξέταση συμβατότητας μυελού των οστών.

14.6: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον Ιορδανό ομόλογό της κ. Abdel Hadi al Majali που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

16.6: Η Πρόεδρος της Βουλής κήρυξε την έναρξη ημερίδας με θέμα «Η θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία», στο Αμφιθέατρο του ΥΠΕΞ «Γιάννος Κρανιδιώτης».

16.6: Η Πρόεδρος της Βουλής απένειμε τα αναμνηστικά διπλώματα του μικρούς «απόφοιτους» του Βρεφονηπιακού Σταθμού και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

26.6: Η Πρόεδρος της Βουλής με εκπαιδευτικούς και μαθητές των ελληνικών σχολείων της Μαριούπολης Ουκρανίας.

26.6: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με το νέο Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) κ. Angel Gurria.

28.6: Η Βουλή των Ελλήνων αναλαμβάνει από 1.1.2006 την ετήσια οικονομική ενίσχυση των ανήλικων τέκνων του Σμηναγού Κων/νου Ηλιάκη (κυβερνήτης F16 που έπεσε ηρωικά στις 23.5.2006 στο Αιγαίο) μέχρι ενηλικιώσεώς τους, μετά από πρωτοβουλία-πρόταση της Προέδρου της Βουλής στο Σώμα.

5.7: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον Υπουργό Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Σαρρή.

5.7: Η Πρόεδρος της Βουλής απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου κ. Χριστόφια για τον θάνατο των δύο χειριστών του ελικοπτέρου ΜΙ-35 της Εθνικής Φρουράς.

6.7: Η Πρόεδρος της Βουλής απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον Ισπανό ομόλογό της κ. Manuel Marin Gonzalez για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Βαλένθια.

12.7: Επίδοση στην Πρόεδρο της Βουλής της ετήσιας Έκθεσης 2005 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα από τον Πρόεδρό της κ. Δημήτρη Γουργουράκη.

12.7: Η Πρόεδρος της Βουλής επισκέφθηκε τον Εκθεσιακό Χώρο του Κοινοβουλίου στην Πλατεία Συντάγματος, όπου από 12.7-7.8.2006 θα παρουσιάζεται φωτογραφικό και έντυπο υλικό για τα δύο χρόνια ενεργής παρουσίας του Ιδρύματος.

19.7: Επισκέφθηκαν την Πρόεδρο της Βουλής 270 φοιτητές και καθηγητές του προγράμματος ΘΥΕΣΠΑ.

21.7: Η Πρόεδρος της Βουλής εγκαινιάζει την ΄Εκθεση «Πολιτική Γελοιογραφία» στους Δελφούς.

30.8: Συγχαρητήριο τηλεγράφημα για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

1.9: Συγχαρητήριο τηλεγράφημα για τη νίκη της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ επί των Η.Π.Α. και την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

3.9: Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

4.9: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΙΑ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας των «εφήβων βουλευτών» υπό την προεδρία της Προέδρου της Βουλής.

12.9: Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας κ. Σάλι Μπερίσα.

20.9: Η Πρόεδρος της Βουλής στο 35ο Φεστιβάλ Βιβλίου.

Η Πρόεδρος της Βουλής στον αγιασμό του Βρεφονηπιακού Σταθμού για την έναρξη της νέας περιόδου.

26.9: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον ομόλογό της του Ινδικού Κοινοβουλίου κ. Somnath Chatterjee.

27.9: Η Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε του υποψήφιους για την Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς κ. Αργύρη Ντινόπουλο, κα Φωτεινή Πιπιλή και κ. Σπυρίδωνα Σπυρίδωνα.

29.9: Η Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε την Υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς κα Φώφη Γεννηματά και τον Νομάρχη Πειραιώς κ. Γιάννη Μίχα.

29.9: Κήρυξη της λήξης των εργασιών της Β΄ Συνόδου της ΙΑ΄ Βουλευτικής Περιόδου. Προεδρικό Διάταγμα υπ. Αριθμ. 202/29.9.06.

2.10: Επίδοση του Προσχέδιου του Κρατικού Προϋπολογισμού (2007) στην Πρόεδρο της Βουλής από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αλογοσκούφη.

2.10: Επίδοση στην Πρόεδρο της Βουλής της Ετήσιας Έκθεσης του 2005 από τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή κ. Νικηφόρο Διαμαντούρο.

5.10: Η Πρόεδρος της Βουλής εγκαινίασε την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, στο Ζάππειο.

10.10: Επίδοση από τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Νίκο Γκαργκάνα της ενδιάμεσης Έκθεσης Νομισματικής Πολιτικής για το 2006 στην Πρόεδρο της Βουλής.

11.10: Η Πρόεδρος της Βουλής εγκαινίασε το νέο παράρτημα του Μουσείου Μπενάκη στην ανακαινισμένη οικία Δέλτα στην Κηφισιά. Παράλληλα εγκαινίασε και την έκθεση «Η Πηνελόπη Δέλτα και ο κόσμος της».

19.10: Συνάντηση της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου με την Πρόεδρο της Βουλής κα Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα.

25.10: Επίδοση αντίγραφου στην Πρόεδρο της Βουλής της φετινής έκθεσης του Ο.Η.Ε. για την Κατάσταση του Παγκόσμιου Πληθυσμού, «Ένα πέρασμα στην Ελπίδα-Γυναίκες και Διεθνής Μετανάστευση», από τον Πρόεδρο του Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑΔΟΠ) κ. Πάνο Τριγάζη και τον Υπεύθυνο του Γραφείου για την Ελλάδα στο Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του Ο.Η.Ε. κ. Δημήτρη Φατούρο.

31.10: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Josep Borrell Fontelles, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

7.11: Συγχαρητήρια επιστολή της Προέδρου της Βουλής στον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ. Χρυσόστομο.

9.11: Στην Πρόεδρο της Βουλής ο Ύπατος Πρόεδρος της Ομογενειακής Οργάνωσης ΑΗΕΡΑ (American Hellenic Educational Progressive Association) κ. James Gus, επικεφαλής οκταμελούς αντιπροσωπείας.

9.11: Δήλωση της Προέδρου της Βουλής για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για την αναπροσαρμογή των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών και ενδεχομένως των βουλευτών.

14.11: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με την Πρέσβη της Τσεχίας κα Hana Motlova.

14.11: Η Πρόεδρος της Βουλής εγκαινίασε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης την Έκθεση της εικαστικού κας Όπυς Ζούνη «Διαδρομές στο φως και το χρώμα».

15.11: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας κ. Mohhamed bin Homoud al Kahtani.

15.11: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΔΗ.ΚΟ. κ. Μάριο Καρογιάν.

16.11: Η Πρόεδρος της Βουλής εγκαινίασε τον Θεραπευτικό Ξενώνα Εφήβων «ΙΡΙΣ» της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.).

17.11: Κατάθεση στεφάνου στο χώρο του Πολυτεχνείου.

20.11: Επίδοση στην Πρόεδρο της Βουλής της έκθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον Απολογισμό και Ισολογισμού του Κράτους για το 2005 από τον Πρόεδρό του κ. Γιώργο Κούρτη. Επίσης ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Γιώργος Βέης επέδωσε την ετήσια έκθεση για το 2005.

21.11: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον απερχόμενο Πρέσβη του Λιβάνου κ. William Habib και με το νέο Πρέσβη της Ιορδανίας κ. Zaid a Zuraika.

23.11: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τσεχίας κ. Vaclav Klaus.

29.11: Δήλωση της Προέδρου της Βουλής για το θάνατο του Χρήσου Τεγόπουλου.

30.11: Επίδοση στην Πρόεδρο της Βουλής της ΄Εκθεσης του απολογισμού του έργου για τον Απρίλιο 2005 ως τον Μάϊο του 2006 από τον Συνήγορο του Καταναλωτή κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο

30.11: Η Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τον νέο Πρέσβη της Ουγγαρίας κ. Jozsef Toth.

1.12: Η Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με αντιπροσωπείας δημοσιογράφων ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι εργάζονται σε ξένα Μ.Μ.Ε..

11.12: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με Αντιπροσωπεία του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων και του Γαλλο-τουρκικού Κολλεγίου Κωνσταντινούπολης St. Benoit.

12.12: Εγκαίνια της ιστορικής έκθεσης με θέμα «Έλληνες στη Διασπορά, 15ος-21ος αι.», στην Αίθουσα Ελευθερίου Βενιζέλου, από τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, παρουσία της Προέδρου της Βουλής κας Άννας Μπενάκη-Ψαρούδα.

13.12: Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής με αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής ΄Ενωσης Αμερικής με επικεφαλής τον Ύπατο Πρόεδρό της κ. Παναγιώτη Σπηλιάκο.

15.12:Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Παιδικού Σταθμού της Βουλής.

15.12: Η Πρόεδρος της Βουλής επισκέφθηκε την Έκθεση Φωτογραφίας του Πυροσβεστικού Σώματος με θέμα «Συνομιλώντας με του πυροσβέστες», στο Μετρό του Συντάγματος.

16.12: Δήλωση της Προέδρου της Βουλής για το χαμό του δημοσιογράφου Γιάννη Διακογιάννη.

19.12: Επίδοση στην Πρόεδρο της Βουλής της Ετήσιας Έκθεσης Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2004 από τον Πρόεδρο του Σώματος κ. Γ. Κούρτη.

20.12: Η Βουλή υποστηρίζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της Σύμης αφιερωμένες στη μνήμη του Γιάννη Διακογιάννη (απαντητική επιστολή της ΠτΒ στο Δήμαρχο Σύμης).

23.12: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Πρόεδρο της Βουλής.

28.12: Η Πρόεδρος της Βουλής αποδέχθηκε την παραχώρηση στη Βουλή του αρχείου και ιστορικών κειμηλίων του Ανδρέα Παπανδρέου.

Print
683 Rate this article:
No rating

Επικοινωνία

Σέκερη 1, 106-71, Αθήνα
τηλ. 2103675871-3
φαξ: 2103675668
email: benaki@parliament.gr

Όροι χρήσηςΠολιτική Απορρήτου© 2024 - Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα
Επιστροφή πάνω